O nama

Sve je krenulo jednim pozivom i pitanjem koje je promijenilo kako se pokazalo tijek naših života. Zasigurno se pitate koje je to pitanje bilo? Odati ćemo Vam našu malu tajnu.

 

Draga dali bi mi mogla pomoći oko dekoracije mog vjenčanja?

Odgovor koji je uslijedio bio je „Da, da naravno, bila bi mi čast!“.

 

Od toga poziva pa do danas prošlo je već više od 4 godine. Kako je vrijeme prolazilo iza nas su se redala brojna vjenčanja, rođendani, promocije, proslave, ali jedno se do dana današnjeg nije promijenilo, a to je entuzijazam koji gajimo prema poslu, želja da svaka zamisao bude ispunjena, da svaki cvijet bude dio predivne kreacije, da je sve na svome mjestu i da je sve naprosto savršeno.

 

Iskustvo koje smo stjecali kroz godine rezultiralo je time da smo odradili preko 150 uspješnih projekata, da smo uveseljavali brojne uzvanike darovima koje su naši mladenci poklanjali, da su osmijesi koje smo vidjeli ispunili naša srca i dali nam snagu i motiv za dalje, da budemo još bolji u poslu kojim se bavimo.

 

Vjerujemo da ste na pravome mjestu da angažirate baš nas kako bi Vam dekorirali vjenčanje ili neki drugi događaj baš po želji koju imate. Ne čekajte ni trenutka javite nam se odmah i ugovorite svoj termin da zamisao postane bajka.

 

Voli Vas Little bi Weding ❤

© 2024. Little Bi Wedding - Sva prava pridržana.

Zaštita privatnosti