Pozivnice i zahvalnice

Pozivnice

Pozivnice su uvod u samo vjenčanje i baš zato u njih ulažemo puno truda. U skladu s tim vodimo računa da pozivnice budu u skladu sa stilom vjenčanja koje organizirate. Boja, tekst, stil slova, način ukrašavanja samo su dio onoga što je bitno da Vaša pozivnica bude odraz ljubavi, strasti i velike radosti što pozivate Vama drage osobe na događaj gdje ćete Vi iskazati ljubav i poštovanje do kraja svoga života osobi koju neizmjerno poštujete i volite.

 

Pozivnice imaju svrhu informiranja budućih uzvanika o Vašem vjenčanju. Stoga pripazite da svi potrebni elementi budu navedeni na njima. Osim osnovnih informacija u pozivnice možete uključiti i dodatne informacije koje bi mogle pomoći gostima.

 

Pozivnice mogu biti jednodijelne s kuvertom ili mašnom, na preklop, trodijelne ili etui pozivnice. Osim što imamo veliki izbor pozivnica vrhunske kvalitete, njegujemo i individualni pristup.

Zahvalnice

Svojim uzvanicima na kraju večeri recite veliko hvala na dolasku, što su uveličali Vaš dan i poklonite im uspomenu na dan Vašeg vjenčanja. To može biti neka originalna sitnica koja će biti dodatna dekoracija zabavi, ali i sitnica koju će Vaši gosti s veseljem ponijeti kući.

 

Od klasičnih zahvalnica do teglica s medom, soli za kupanje, čokoladica u teglicama, kutijica s bombonima imamo ponešto za svaki ukus i budžet.

 

Kako bi ostali upamćeni i kako uzvanici ne bih kući ponijeli samo tradicionalne zahvalnice iz ponude izdvajamo neke nadasve unikatne zahvalnice koje su nam ostale jako urezane u sjećanje, a samim gostima su izmamile velike osmijehe na lica.

© 2024. Little Bi Wedding - Sva prava pridržana.

Zaštita privatnosti