Dekoracija vjenčanja

Prilikom odabira cvjetne dekoracije za Vaše vjenčanje važno je voditi računa o godišnjemu dobu kada će se vjenčanje organizirati, prostoru u kojem će se vjenčanje održati, stilu koji želite postići te naravno iznosu budžetu s kojim raspolažete. Stolove uzvanika koji će nazočiti Vašem najvažnijem danu u životu mogu krasiti minimalističke dekoracije koje odišu decentnošću i iznimnom profinjenošću pa sve do bogato ukrašenih dekoracija na samim stolovima kao i ostatku prostorije (dvorane) u kojoj se vjenčanje organizira.

 

Kako bih dojam bio potpun i ostavio snažan utisak na sve uzvanike dekoracije možemo upotpuniti i raznim unikatnim detaljima kao što su npr. visoke vaze s cvjetnim aranžmanima, svijećnjaci i sl. Vama prepuštamo da nam prenesete svoje želje, planove, vizije kroz razgovor, a mi ćemo cvjetni dizajn uskladiti sa željama, zadanom temom vjenčanja i drugim elementima. Posebnu pažnju posvećujemo najvažnijem stolu samog vjenčanja, a to je naravno stola samih mladenaca koji je uvijek u prvom planu. Posebno se trudimo da stol mladenaca bude prvo što gostima ostane u sjećanju kada uđu u dvoranu za proslavu.

Cvjetne dekoracije izrađujemo od najkvalitetnijeg prirodnog sezonskog cvijeća koje je u trenutku vjenčanja dostupno na tržištu. Svakodnevnim ulaganjem i edukacijama obogaćujemo našu ponudu cvjetnih dekoracija te pratimo svjetske trendove vezano za dekoraciju vjenčanja kako bih naši radovi uvijek ostali zapamćeni.

 

Također kroz samu dekoraciju vjenčanja želimo povezati sve elemente koji su prethodili dolasku svih uzvanika na proslavu vjenčanja, a cijelu priču započinjemo smišljenim dizajnom pozivnica preko revera i narukvica koji prate dekoracije koje su uzvanici zatekli u prostoriji gdje se sama proslava i odvija.

© 2024. Little Bi Wedding - Sva prava pridržana.

Zaštita privatnosti