| Martina + Lordan | Harry Potter tematsko vjenčanje

  • Home
  • Blog
  • | Martina + Lordan | Harry Potter tematsko vjenčanje
07. ožujak 2022.

Nema ništa čarobnije od samog dana vašeg vjenčanja gdje se spajaju ljubav i atmosfera kako bi se stvorio istinski očaravajući dan, ali za one koji žele malo više čarolije u svom danu, zašto ne dodati malo “Harryja Pottera”?

Vratite uspomene iz djetinjstva na čitanje knjiga ili gledanje filmova donoseći malo Hogwarts-a na sam dan vašeg vjenčanja.

Harry Potter tematsko vjenčanje

Martina i Lordan su par koji je svoju ljubav prema Harryju Potteru i svim stvarima čarobnjaštva odlučio ukomponirati u svoj dan, a ja Vam s oduševljenjem dijelim priču o realizaciji i ukrašavanju takvog tematskog vjenčanja- jednom riječju? Očaravajuće. 

Expecto Patronum! Uz malo čarolije u prekrasnoj Sali Cocktail 2 u Sisku oživjela sam izmišljenu priču o Harryju Potteru. Sama sala poslužila je kao savršena kulisa za ovo tematsko vjenčanje. Cigla i bakar koji prevladavaju u samoj sali samo su pridonjeli stvaranju čarobne atmosfere, a Martina i Lordan su većinu stvari vezano za dekoraciju prepustili meni i dali mi otvorene ruke po pitanju svega tako da je i sam dizajn za njih bio neka vrsta iznenađenja do samog trenutka ulaska u salu.

Zapravo, proces planiranja i realizacije ovakvog vjenčanja za mene je donio valove sumnje i pitanja koja su me držala budnom noću. Inače sam naviknuta na prihvaćanje izazova, ali nedobavljivost svih rekvizita i popratnog materijala ispred mene je postavilo novi izazov u kojem sam ponovno otkrila svoju kreativnost. Prilikom osmišljavanja cijelog dizajna željela sam zadržati dojam vjenčanja jer kad imate tematsko vjenčanje, a pogotovo s temom Harry Potter-a ono vrlo brzo može izgledati kao dječji rođendan ili zabava za Noć vještica. Stvaranje rekvizita nije bilo lako kao mahanje čarobnim štapićem, ali Pinterest mi je tu uvelike pomogao. Stvarno je jako puno ideja koje je moguće realizirati i ukomponirati u sam dizajn.

Što se tiče cvjetnog dizajna, Martina i Lordan su imali samo jednu želju, a to je da prevladavaju tople jesenske boje, a to je postignuto izborom tonove cvijeća u crvenim, žutim i narančastima tonovima koji su ukomponirani sa zlatnim detaljima. Na stolovima za goste je bila kombinacija visokih zlatnih vaza sa cvjetnim aranžmanima i visokih zlatnih svijećnjaka, a stolovi su bili označeni prema lokacijama koje se spominju u knjigama o Harry Potteru.

Martina i Lordan su na samoj lokaciji imali i ceremoniju vjenčanja koja je bila ukrašena konstrukcijom s natpisom „Always“. Svi pravi fanovi sjećaju se poznate rečenice „ After all this time? Always“ koja je poslužila kao inspiracija za samu ceremoniju vjenčanja.

Vjenčanje Marine i Lordana bilo je moje ostvarenje snova- na temu Harryja Pottera. Hvala vam puno što ste mi dopustili da budem dio vašeg dana! ♥

Fotograf: Benedetto Lee
Lokacija vjenčanja/ceremonije: Coctail 2, Sisak
Florist: Little Bi Wedding

© 2022. Little Bi Wedding - Sva prava pridržana.

Zaštita privatnosti