Reveri i narukvice

Podrijetlom iz Francuske, reveri ( „boutonnieres“ ) su se u prošlosti nosili kao zaštita od zlih duhova, bolesti ili životnih nesreća. Mladenke su ih znale utaknuti u svoje vjenčiće ili bukete, a muškarci su ih tradicionalno nosili pričvršćene za gornje rupice svojih frakova, otkuda i dolazi engleski naziv "buttonhole flowers". Od 18. stoljeća reveri su postali dio svakodnevne mode, posebno u Engleskoj i Americi.

Kako bi Vaši gosti imali mali znak pažnje i uspomenu s vjenčanja razveselite ih unikatnim reverom ili narukvicom koju izrađujemo prema Vašim željama u modelima, bojama i količinama koje su Vam potrebne.

Naši zbirka dosadašnjih radova prepuna je unikatnih revera i narukvica koje smo izradili za naše mladence, a neke od uzoraka koje smo zajedno s mladencima kreirali možete vidjeti u nastavku:

Prepustite mašti da Vas vodi kako bi istaknuli svoju strast i ljubav koju unosite u sam obred vjenčanja kroz mali i simpatičan predmet koji će svi uzvanici ponijeti kući uz zahvalnicu koju ćete im uručiti na njihovom odlasku poslije najljepšega dana u Vašem životu. Neka reveri i narukvice budu poveznica između pozivnica koje ste već ranije poslali i zahvalnica. Neka svaki detalj bude pomno isplaniran i neke otkriva priču ljubavi koja stoji iza svega.

Kontaktirajte nas i kreirajte svoje revere i narukvice još danas. Na Vama je da izaberete motiv, a mi ćemo ih odraditi baš onako kako ste zamislili jer reveri i narukvice nisu samo ukras za goste, nego i poklon koji će ostati lijepa uspomena i oko koje se vrijedi potruditi.

© 2021. Little Bi Wedding - Sva prava pridržana.

Zaštita privatnosti